2016. október 28., péntek

Szemétszállítás Régifót

Szemétszállítás Régifót területén és régiójában

Konténer lerakását is elvégezzük (06 30 944 3839), ahol nem könnyű a területfoglalási engedély megszerzése, ott a zsákos szemétszállítás ajánlott.


Ha a következő fényképre kattint, valamennyi szolgáltatásunkról olvashat: sittszállítás
Hogyan tudok pénzt megtakarítani a szemét elszállíttatásakor?

Ha a szemét fuvarozásának költségét szeretné megtakarítani, akkor saját maga is megoldhatja annak hulladékfeldolgozónkba történő beszállítását.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A szemétszállítás területén mintegy 25 éves tapasztalattal bírunk, bízza ránk a munka nagy részét!

Az elszállítandó szemét lehet háztartási szemét, építkezési törmelék, vagy bármilyen más jellegű hulladék.

A szemét elszállításának egyik legolcsóbb eszköze a konténerszállítás.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és közli, hogy milyen jellegű szemét elszállításáról lenne szó, akkor tőle tanácsot kérhet, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e választania.

zsákos szemétszállítás Régifót
Mekkora konténert ajánlott kérni?

Gyakran megtörténik, hogy a hozzánk fordulók alábecsülik az elszállítandó szemét volumenét. Ilyenkor lesz az olcsóbb szemétszállításból drágább, mert nem ritkán történik meg az, hogy pótlólagosan zsákos szemétszállítást kell kérniük, vagy újabb konténert kell pótlólagosan rendelniük.

Legfőképpen ezért ajánljuk azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb űrtartalmú konténert kérjenek a vevőink.

Kínálatunkban vannak különféle méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani.

Melyik időpontban javasolt igényelni a szemétszállító konténert?

Azt szoktuk mondani, hogy akkor rendeljenek konténert, amikor már biztosak benne, hogy mikor fogják kezdeni a szemét rakodását.

Az is fontos szempont, hogy a konténer telehordása után ne kelljen több bontási munkát végezni a családi ház rekonstrukcióját követően, mert ezzel értelemszerűen nő az eltakarítandó szemét mennyisége.

Kérje időben a területfoglalási engedélyt, hogy ne álljon a szemét a közterületen, és folytathassa az építkezést.

A konténer akár egy hétig felár nélkül maradhat Önnél.

Bejelentését követően, hogy megtelt a konténer, és elszállíthatjuk Öntől, akkor általában még aznap, de 95%-ban az azt követő munkanapon el tudjuk vinni, így helyreáll a rend az Ön portáján is.

Zsákos vagy konténeres szemétszállítást válasszak Régifót területén?

Majdnem biztos, hogy kevésbé költséges a szemét konténeres elszállítása, a zsákos szemétszállítás okos döntés lehet olyan esetekben, amikor rosszul elérhető helyekről számolja fel a szemetet, vagy nehézkes a konténer megrakodása.

Eddigi tapasztalataink szerint a dolog úgy áll, hogy 30-35 zsáknyi szemét tesz ki 1 m3-t. Ezt alapul véve tehát pl. egy 5 m3-es konténer 150 szemeteszsáknak felel meg. Ajánlott ennek szem előtt tartása a szemétszállítás költségeinek kiszámítása szempontjából.

Hol vállalunk szemétszállítást Régifót területén?

Régifót teljes területén behajthatunk mindenhová, bárhonnan hívhat minket.

Ezen túlmenően a kelet pest megyei településeken, preferáltan az M0 autóút vonalában elhelyezkedő településeken vállalunk szemétszállítást.

Régifót területén kívül még az alábbi régióban vállalunk olcsó szemétszállítást:

Valamennyi budapesti kerületben és Budapest övezetében.

szelektív szemétszállítás Régifót

Miért javasoljuk, hogy a mi szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A weboldal írásának időpontjában 15 konténeres autóval és több mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.
  3. A konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. Régifót egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha rendszeresen rendel tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
A szemétszállításon kívül az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk még:
  • Gépi földmunka Régifót
  • Bobcat kölcsönzés Régifót
  • Termőföld szállítása Régifót
  • Sóder-homok szállítása Régifót
Szemétszállítás Régifót régiójában, akciósan, akár azonnal, hétvégén is 06 30 944 3839.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése